FEKETE MACSKA
Bisztró és Kávézó

A Fekete Macska Bisztro és Kávézó Sárospatak belvárosában a Szent Erzsébet úton, a Rákóczi Vártól 100 méterre található. A műemléki környezetben épült épület a Vízikapuval szemben helyezkedik el. A vállalkozás közel 40 éves "vendéglátós" múlttal rendelkezik, amelynek a legújabb mérföldköve a  Fekete Macska Bisztro és Kávézó. A bisztró belső helyiségeiben képzőművészeti alkotások színesitik az entreiört. A kerthelyiség sajátos hangulatot kölcsönöz játékosságával. A benne található kisebb-nagyobb diszítőelemek adják különlegességét. Ételkínálatunkban a hazai ízeken át a nemzetközi ízvilágra is próbálunk kitekintést nyújtani. Várjuk kedves vendégeinket!

The Fekete Macska Bisztro és Kávézó is located in the center of Sárospatak, on Szent Erzsébet út, 100 meters from Rákóczi Castle. The building, built in a listed environment, is located opposite the Vizikapu (Water Gate). The business has a nearly 40-year “hospitality” past, the latest milestone of which is the Fekete Macska Bisztro és Kávézó. In the interior of the bistro, works of fine art color the entertainer. The garden gives a special atmosphere with its playfulness. The small and large decorative elements in it give it its uniqueness. In our food offer, we try to offer a selection of international cuisine as well as domestic flavors. We are waiting for our dear guests!

Diákcsoportok és turista csoportok étkeztetését kívánság szerint vállaljuk. 

Ajánlott menüink:

A Menü 3500.- Ft Tejfölös csülkös bableves
Túrós csusza
b menü 3400.- Ft Gyümölcsleves
Rántott sajt, rizs, tartár mártás
c menü  3500.- ft Csontleves
Rántott szelet, vegyes köret, házi csalamádé
d menü 2900.- ft Gulyásleves Ízes palacsinta
E menü: 3.300.- Ft Csontleves
Rablóhús, vegyes köret, házi csalamádé

Étlap

A KONYHAFŐNÖK
AJÁNLATA

Kandúrok kedvence: A juhtúrót pici tejföllel, kockára vágott lilahagymával összekeverjük, rákenjük a kikloffolt sertés karajra, füstölt kolbászt is teszünk bele, feltekerjük és lisztbe, felvert tojásba és panír morzsába megforgatjuk és forró olajba kisütjük.d.

Étlap

"Tegnap este a feleségem arra kért, hogy vigyem el valami drága helyre, kivittem a benzinkútra, de ma már a Fekete Macska teraszára megyünk, mert az egy olcsó hely!"

Szalai András
Étterem vezető